www.gbsportperformance.com  #GianiBoldeanu #academiedefotbal #psihologiesportiva #footballacademy #gbsportperformance #mentalcoachingacademy #fotbal #fotbalfeminin #mentalcoach #mentalcoaching #sport #succes #antrenorpersonal #antrenamentmental


Intrebări frecvente despre (mental coaching) antrenamentul mental sau psihologic pentru sportivi


Ar fi util antrenamentul mental pentru mine?

Luați în considerare răspunsurile dvs. la următoarele întrebări pentru a determina dacă ați putea beneficia de mental coaching:

- Simțiți că faceți tot ce puteți din punc de vedere al antrenamentul fizic, dar tot nu vedeți rezultatele pe care le doriți?

- Vă întâmpinați vreodată probleme de încredere in fotele proprii ?

- Vă confruntați cu frică sau anxietate înainte sau în timpul unei competițiilor?

- Sunteți vreodată nesigur cu privire la ce tip de obiective să vă stabiliți pentru antrenamentele și competițiile?

- Există momente în care se pare că nu reușiți să găsiți motivația pentru a vă antrena?

- Aveti ganduri negative atunci când sunteți obosit în timpul antrenamentelor sau al competițiilor?

- Vă simțiți vreodată copleșit de faptul că trebuie să balansati viata sportive cu alte aspecte ale vieții dumneavoastră?

Antrenorii pot lua în considerare și răspunsurile dumneavoastră la aceste întrebări:

- Echipa dumneavoastră are nevoie să își dezvolte mai multă rezistență mentală?

- Doriți să explorați idei cu privire la modul în care să obțineți maximum de la sportivii dumneavoastră?

- Ar putea echipa dumneavoastră să aibă o comunicare mai buna , respect pentru abilitățile celuilalt și angajament față de obiectivele echipei?

- Ați dori să vedeți căpitanii echipei dvs. oferind o conducere excelentă?

- Vă este greu să gestionati toate cerințele care vă sunt impuse?

Dacă mergi la un mental coach sau psiholog , nu înseamnă că esti slab din punct de vedere mental? De fapt, este exact opusul - capacitatea de a realiza că doriți să vă valorificați la maximum potențialul sportiv ar trebui să fie privită ca un punct forte. Majoritatea olimpicilor și numeroși atleți și echipe profesioniste utilizează antrenamentul mental pentru că își dau seama că acesta le poate oferi un avantaj față de adversariilor.

Eu îi ajut pe sportivi cu partea mentală a performanței lor, la fel cum un antrenor îi ajută pe sportivi cu pregătirea fizică.

Cât timp durează până când se văd rezultatele?

Acest lucru depinde de mulți factori, dar toți sportivii trebuie să fie dispuși să practice antrenamentul mental pe cont propriu pentru a vedea rezultate. Mental performance coach-ul sau psihologul sportiv , nu sunt magicieni care pot pur și simplu să facă să dispară problemele și să vă transforme într-un campion. Vă voi oferi resurse pe care le puteți folosi pentru a vă valorifica la maximum abilitățile, dar trebuie să realizați că antrenamentul mental este similar cu antrenamentul fizic. Nu puteți stăpâni abilitățile fizice într-o singură zi - este nevoie de multă practică pentru a vedea succesul, iar abilitățile mentale funcționează în același mod. In concluzie unii atleți consideră că au nevoie doar de câteva sesiuni de antrenament mental pentru a ajunge acolo unde își doresc, în timp ce alții preferă sedinte mai dese, de cateva ori pe saptamana sau de cateva ori pe luna sau atunci cand au nevoie.


Tags: mental coaching Romania , parenting sportiv, antrenament mental copii sportive , mental coaching, activitati sportive copii , imbunatatire performanta sportive , mental coaching copii sportivi,antrenament mental , sfaturi parenting , sfaturi parenting sportiv ,performanta sportiva ,motivatie sport , performanta sportiva copii , motivatie tineri sportivi, greseli sport tineret , sport de tineret , antrenament mental sportive, mental coaching sportive , mindfulness, antrenament mental tineri sportivi #GianiBoldeanu #academiedefotbal#psihologiesportiva#footballacademy #gbsportperformance #mentalcoachingacademy #fotbal #fotbalfeminin #mentalcoach #mentalcoaching #sport #succes #performanta