CE ESTE MENTAL COACHING-UL?

Mental Coaching-ul este un instrument puternic pe care fiecare sportiv îl poate folosi pentru ași debloca potențialul si a avea rezultate deosebite.

Sportivii petrec mult timp antrenându-și corpul pentru a face față cerințelor fizice ale sportului pe care îl practica. Când sunt întrebați care a fost diferența dintre cele mai bune și cele mai slabe performanțe, majoritatea vor identifica diferența principală ca fiind „în capul lor”, mental.

Dar cât de mult se antrenează sportivii din punct de vedere mental ?

Marea majoritate, niciodată.

Daca practici sportul numai pentru amuzament si nu vrei sa devii un sportiv de elita, intr-adevar nu ai nevoie de mental coaching.

Antrenamentul mental (mental coaching-ul) este esențial pentru înalta performanță și de aceea antrenamentul mental a devenit o parte cheie a performanței de elită, alături de antrenamentul fizic, alimentație si hidratatie.


Giani Boldeanu îi ajută pe sportivi să-și dezvolte mentalitatea pentru a performa la maximum atunci când contează cu adevărat.

De asemenea, dezvoltăm mental fiecare sportiv conform cerințele sportului său, ajutându-l să-și dezvolte o mentalitate de creștere.

În acest fel, ei pot învăța, prospera și ajunge la potențialul maxim.

Personalizăm sesiunile noastre de mental coaching individual pentru fiecare sportiv. Acest lucru îmi permite să ofer un sprijin eficient, personalizat și de înaltă calitate.


Ai nevoie de ajutor?


Trimite un e-mail la: info@gbsportperformance.com sau trimite un mesaj pe WhatsApp la:

0044 7584247887.

NOI TE VOM CONTACTA PENTRU A DISCUTA CUM TE PUTEM AJUTA SA OBTII REZULTATELE DORITE.


Tags: mental coaching Romania, parenting sportiv, antrenament mental copii sportivi, mental coaching, activitati sportive copiii,imbunatatire performanta sportive,mental coaching copii sportivi,antrenament mental ,sfaturi parenting, sfaturi parenting sportive,performanta sportiva ,motivatie sport ,performanta sportiva copii, motivatie tineri sportive, greseli sport tineret ,sport de tineret, antrenament mental sportive, mental coaching sportive, mindfulness, antrenament mental tineri sportivi