Sfatul lui Giani Boldeanu

Mental Coach pentru sportivi la www.gbsportperformance.com

Concentrarea este esențială în orice sport.

Aceasta poate face diferența între a câștiga și a pierde.


Este abilitatea de a-ți concentra toată energia mentală și fizică asupra activității pe care o ai de îndeplinit. Este diferența dintre succes și eșec.

Concentrarea este esențială în sport, deoarece marja de eroare este foarte mică. O singură greșeală poate adesea să coste un joc sau un meci. Din acest motiv, sportivii trebuie să fie capabili să blocheze toate distragerile și să se concentreze exclusiv asupra performanței lor.

Există o serie de modalități de a îmbunătăți concentrarea. Una dintre ele este de a exersa vizualizarea, sau de a se imagina reușind în eveniment. Această tehnică poate ajuta la concentrarea minții și la creșterea încrederii. O alta este folosirea afirmațiilor, sau a declarațiilor pozitive despre sine, pentru a crește motivația și concentrarea.

Concentrarea este un lucru care trebuie exersat și perfecționat. Nu este ceva care vine în mod natural la majoritatea oamenilor.

Cu toate acestea, cu focus și practică, este ceva ce poate fi perfecționat.

În primul rând, trebuie să fiți conștienți de ceea ce vă este în jurul vostru. Să știți unde sunt ceilalți jucători și ce se întâmplă pe teren. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați asupra activității pe care o aveți de îndeplinit.

În al doilea rând, rămâneți calm și relaxat. Dacă sunteți încordat, concentrarea vă va fi afectată. Respirați adânc de câteva ori și încercați să vă concentrați asupra aspectelor pozitive.

În al treilea rând, folosiți un discurs pozitiv despre sine. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți mintea concentrată pe activitatea respectivă. De exemplu, dacă executați o lovitură liberă, spuneți-vă că puteți reuși.

În al patrulea rând, aveți o rutină. Acest lucru vă va ajuta mintea să se concentreze asupra activității în desfășurare. De exemplu, dacă executați lovituri libere, faceți întotdeauna același număr de pași înapoi și folosiți întotdeauna aceeași procedură de șut.

În cele din urmă, practicați vizualizarea. Aceasta este atunci când vă imaginați că reușiți să îndepliniți cu succes activitatea în care vă angajați. De exemplu, dacă executați o lovitură liberă, imaginați-vă că mingea intră în poartă.

Urmând aceste sfaturi, vă puteți îmbunătăți concentrarea și performanța sportiva.


Mental Coaching Pentru Sportivi, Antrenori,Echipe si Parinti

Pentru mai multe informatii contactati:

Mental Coach- Giani Boldeanu pe mobil sau WhatsApp

+44 (0)7584247887 , sau info@gbsportperformance.com

ONLINE SPORTS MENTAL COACHING

www.gbsportperformance.com

Tags: mental coaching Romania , parenting sportiv, antrenament mental copii sportive , mental coaching, activitati sportive copii , imbunatatire performanta sportive , mental coaching copii sportivi,antrenament mental , sfaturi parenting , sfaturi parenting sportiv ,performanta sportiva ,motivatie sport , performanta sportiva copii , motivatie tineri sportivi, greseli sport tineret , sport de tineret , antrenament mental sportive, mental coaching sportive , mindfulness, antrenament mental tineri sportivi #GianiBoldeanu #academiedefotbal#psihologiesportiva#footballacademy #gbsportperformance #mentalcoachingacademy #fotbal #fotbalfeminin #mentalcoach #mentalcoaching #sport #succes #performanta

Cum să-ți îmbunătățești concentrarea în sport