SERVICIILE NOASTRE

OUR SERVICES

ONLINE MENTAL COACHING

MENTAL COACHING ONLINE

SI

FATA IN FATA

One-to-one mental coaching online and face to face

Descoperiți puterea antrenamentului mental cu GB Sport Performance.

Programele de mental coaching concepute pentru antrenori și echipe vă ajută să vă consolidați încrederea, să vă concentrați și să îmbunătățiți comunicarea în echipă.

Nu contează dacă echipa voastra. se află într-o criză de performanță, nu comunică bine sau pur și simplu trebuie să își îmbunătățească constanța; Antrenamentul de rezistență mentală vă poate ajuta pe voi. și echipa voastra, să dezvoltați o mentalitate de invingatori.


Seminariile de mental coaching sunt cea mai rapidă și eficientă metodă de a îmbunătăți mentalitatea echipei dumneavoastră, de a crește performanța și de a face schimbări de durată.

Avem o varietate de programe de pregătire mentală din care puteți alege. În persoană sau prin videoconferință, GB SPORT PERFORMANCE vă poate ajuta să îmbunătățiți performantele echipei dumneavoastră.

Vă rugăm să ne sunați la 0044 07584247887 cu întrebările dumneavoastră.


Workshop-urile de mental coaching concepute pentru  echipe vă ajută să vă consolidați încrederea, să vă concentrați și să îmbunătățiți comunicarea în echipă.

Nu contează dacă echipa voastra. se află într-o criză de performanță, nu comunică bine sau pur și simplu trebuie să își îmbunătățească rezultatele; Antrenamentul de rezistență mentală vă poate ajuta pe voi și echipacvoastra. să dezvoltați o mentalitate invingatori.